close

Contact rapid

Ab cupiditate doloremque eligendi necessitatibus omnis.

close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații
  Bucuresti & Ilfov

  Transport moloz

  Servicii de transport moloz si deseuri din constructii, agregate de cariera si pamant

  Transport moloz cu autospeciale

  La cererea clientilor nostri, realizam servicii de transport moloz din demolari. Demolam constructii rezidentiale, comerciale sau industriale si curatam terenul de moloz, impactul asupra mediului fiind unul minim.

  Cu autospeciale de diferite capacitati transportam moloz, agregate de cariera, nisip si pamant atat in Bucuresti cat si in Ilfov. La cererea clientilor nostri transportam si mobila veche, gresie si faianta sparta sau alte obiecte de care acestia doresc sa se debaraseze.

  Cere ofeta!

  Transport moloz Bucuresti

  Debarasam si transportam moloz in Bucuresti si Ilfov. Avem personal pentru incarcare si manipulare cat si masini pentru transportul molozului din constructii.

  Tarifele pentru transport moloz Bucuresti si transport moloz Ilfov variaza in functie de mai multi factori, insa promitem ca veti fi multumiti atat de pret cat si de calitatea serviciilor oferite.

  De asemenea, pe langa serviciile de transport moloz, la cerere, transportam si agregate de balastiera, nisip sau pamant.

  Cere oferta!

  Transportam moloz din Bucuresti si Ilfov pana la gropile de gunoi special amenajate.

  Echipa noastra ofera servicii de debarasare moloz atat pentru persoanele fizice cat si pentru santierele de constructii.

  Ia legatura cu noi! Vei obtine servicii de calitate si preturi imbatabile pentru serviciile de transport moloz in Bucuresti si Ilfov.

  In functie de nevoile clientilor nostri, oferim servicii personalizate si credem intr-o fidelizare bazata pe calitate, promptitudine si preturi competitive.

  Transport moloz, agregate si pamant in Bucuresti si Ilfov

  Oferte 2023

  Comercializam si transportam agregate de balastiera. Oferim transport specializat de nisip, criblura, piatra de rau, margaritar si pamant vegetal oriunde in Bucuresti sau in Ilfov.
  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles