close

Contact rapid

Ab cupiditate doloremque eligendi necessitatibus omnis.

close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații
  Excavatii Bucuresti si Ilfov

  Excavatii

  Servicii de excavatii si sapaturi cu utilaje specializate

  Lucrari civile si industriale

  Excavatii si sapaturi

  Cu excavatoare performante si personal calificat realizam lucrari de excavatii, sapaturi mecanizate si terasamente pentru constructii. Realizam excavatii pentru fundatii si curatam proprietatile de resturi vegetale, moloz sau alte materiale.

  Oferta de lucrari de excavatii Bucuresti, respectiv Ilfov, se adreseaza atat constructiilor civile cat si celor din domeniul industrial si comunal. Totodata, realizam si excavatii pentru amenajari piscicole, amenajari parcari, decopertari si terasamente conform proiectelor, sapaturi pentru realizarea de sisteme de canalizare, santuri pentru conducte etc.

  Oferim consultanta de specialitate in excavatii si lucrari mecanizate cu profesionisti si utilaje dedicate fiecarui tip de excavatie. Va stam la dispozitie cu detalii precise si servicii prompte de excavatii in Bucuresti si Ilfov.

  Excavatii generale si sapaturi Bucuresti

  Echipa de profesionisti

  Echipa noastra specializata in demolari, excavatii, sapaturi si transport moloz este formata din profesionisti seriosi si preocupati de misiunea primita si un impact minim asupra mediului inconjurator.

  Realizate cu excavatoare si buldoexcavatoare,  lucrarile de excavatii din Bucuresti si Ilfov realizate de Danifan Activ poarta amprenta calitatii, respectarea termenenelor de executie fiind inca un atu alaturi de preturile practicate.

  Avem un portofoliu bogat de lucrari de excavatii in Buresti, respectiv Ilfov, fiecare lucrare fiind realizata in conformitate cu etapele proiectului. Ne adaptam situatiilor din teren si venim cu solutii optime pentru a oferi clientilor nostri calitate, siguranta si un pachet de lucrari complete.

  Suna acum!
  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles