close

Contact rapid

Ab cupiditate doloremque eligendi necessitatibus omnis.

close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații
  Demolari controlate, excavatii si transport moloz Bucuresti si Ilfov

  Despre noi

  Danifan Activ din Bucuresti ofera servicii profesionale de demolari, excavatii si transport moloz in Bucuresti cat si in Ilfov

  Planificare si executie

  Peste 10 ani de experienta

  Planificarea lucrarilor in constructii sta la baza unor lucrari calitative si realizate la timp. Cei peste 10 ani de experienta in demolari controlate, excavatii si transport moloz in Bucuresti si Ilfov sunt garantia unui parteneriat de incedere, indiferent de anvergura lucrarii.

  In portofoliul nostru de demolari Bucuresti se afla atat lucrari mari de referinta cat si lucrari mici. Pentru fiecare s-a lucrat conform unui deviz si s-au respectat toate aspectele contractuale. Demolam atat cladiri intregi cat si structuri partiale, siguranta si minimul impact asupra mediului fiind criterii de mare insemnatate.

  Va puteti baza pe echipa Danifan Activ din Bucuresti.

  Danifan Activ Bucuresti | Ilfov

  Excavatii si sapaturi specializate

  Cu utilaje performante si personal calificat, realizam lucrari de excavatii si sapaturi pentru fundatii, inclusiv pentru realizarea de lucrari de peisagistica. Curatam terenurile de moloz, le nivelam si le pregatim pentru o noua constructie sau utilitate.

  Cu masini de diferite tonaje, efectuam servicii de transport moloz, agregate de cariera, pamant vegetal si de umplutura oferind servicii prompte la preturi excelente.

  Totodata, cu utilaje performante si personal specializat, echipa Danifan Activ realizeaza lucrari de instalatii canalizare in Bucuresti si Ilfov.

  Rezultatele obtinute si satisfactia clientilor nostri sunt cea mai buna forma de marketing.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles