close

Contact rapid

Ab cupiditate doloremque eligendi necessitatibus omnis.

close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații
  Demolari constructii si structuri

  Demolari

  Lucrari de demolari constructii civile si industriale Bucuresri si Ilfov

  Evaluare si planificare

  Demolari controlate Bucuresti

  Toate lucrarile de demolari efectuate de Danifan Activ din Bucuresti pornesc de la o evaluare a tuturor riscurilor si o planificare a demolarii, mai ales atunci cand este vorba de demolari partiale, demolari de structuri si elemente fara a influenta rezistenta si stabilitatea cladirii.

  Profesionisti, cu experienta in manevrarea utilajelor de demolare, executam lucrari pentru orice sector: civil, comercial, industrial sau agricol. Astfel, demolam in Bucuresti si Ilfov elemente de infrastructura si suprastructura in conditii de maxima siguranta.

  Dezmembram si dezasamblam constructii pe structura metalica si demolam orice tip de constructie oferind un pachet de servicii integrate, inclusiv servicii de ecologizare si bioremediere in Bucuresti si Ilfov.

  Bucuresrt si Ilfov

  Demolari si ecologizari

  Serviciile de demolari si ecologizari realizate sub atenta noastra supraveghere in Bucuresti si Ilfov pregatesc terenul pentru noi constructii si utilizari. Demolarile controlate inlatura riscul prabusirilor accidentale si creeaza noi facilitati pentru constructii viitoare.

  Pentru servicii profesionale de demolari Bucuresti si Ilfov, apelati la specialistii Danifan Activ!

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles